2777
2789
عنوان

من امروز حاجت روا شدم بیاید بگم چجوری

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 37 پست
میتدنی الان شروع کنی هیچ وقت دیر نیست به خودت اعتماد کن و هر لحظه مثبت فکر کن و مثبت حرف بزن شیطان ت ...

خدا رو شکر حاجت روا شدی التماس دعا 

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

به خودت اعتماد کن خدا اگه نمی‌خواست ببخشتت یه یاسین هم نمیتونستی بخونی قسمت نمیشد

تاپیکت خیلی حس مثبتی بهم داد همه منتظر بودن یه دعا براشون معرفی کنی ولی چیزی رو گفتی که حرف حق بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما من امروز قرعه کشی میرفتم نذر کردم ۱۴ تا آیه الکرسی میخونم بعدش صددرصد قرعه به من درمیاد ذره‌ای ...

سلام عزیزم من حاجت روایی شما رو از دعای معراج خوندم منم داستانم تقریبا مشابه داستان شماست یه رابطه 7 ساله شب خاستگاری بهم خورد امروز دنبال خوندن حاجت روایی بودم یهو داستان شما رو خوندم کاش خدا به منم نظر کنه 

من و فرهادم = افرا کوچولومون   

سلام عزیزم من حاجت روایی شما رو از دعای معراج خوندم منم داستانم تقریبا مشابه داستان شماست یه رابطه 7 ...

آن شاالله عزیزم فقط کافیه شک نکنی

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

@ماهسونگ‍ 

سلام ماهسونک‌جان خوبی؟

توروخدا بگو چه جوری حاجت روا شممم😥😥

این حاجتی ک دارم محالههههه یعنی فقط خود خدا می‌تونه برام کاری کنه😔توروخدا بگو چه کنم

من کمی موهام بیرونه و با حجاب کامل نیستم یعنی خدا پس دعاهام مستجاب نمیکنه؟😢

یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد

همش میگفتم من مطمئنم قرعه واسه منه مطمئنم گوشام محکم میگرفتم تا شیطان نا امیدم نکنه

عزیزم توروخدا تو ک انقد لفظت خوبه لطفا برام دعا کن سریع تر یه ازدواج فوق العاده داشته باشم و خوشبخت شم درکنار عزیزانم انشالله

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم . منم ازخدا میخواد از هرچیزی بهترینشو بهت بده گلم سلامت خوشبخت پرروزی ثروتمند و عاقلت بخیر بشی به همراه عزیزانت اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم 

عزیزم توروخدا تو ک انقد لفظت خوبه لطفا برام دعا کن سریع تر یه ازدواج فوق العاده داشته باشم و خوشبخت ...

حتما عزیزم 

برات آیه الکرسی میخونم 

شمام هر روز بخون دعا کن خوشبخت بشی

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

حتما عزیزم برات آیه الکرسی میخونم شمام هر روز بخون دعا کن خوشبخت بشی

مرسی از لطفت عزیزم دلم 

انشالله بادعای شما 

چشم روزی چندبار بخونم؟شماخودت برا ازدواج میخوندی؟

از همسرت راضی معیارهای اخلاقی و مالی ک میخواستی رو داره ؟ اومد خاستگاری خونه و ماشین داشت ؟