2777
2789

گناه داره خب همین جوری روحیه خوبی نداره خواهرم

بعد مثلا امروز عصر اورده بود یکم پیش بردش خیلی فضوله ۱۰ نفری باید دنبالش باشیم از دیوار نره بالا دختر هم هست لوسش هم کردن

خواهر بزرگترش هم باهاش بود مشکلی نداره بیچاره میاد یکم پیشمون ولی این کوچولو واقعا مکافاته

شده دعواش هم میکنیم که اینکار نکن همین جور میخنده

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخم بهش کنید تشر بزنید اه بدم میاد از بچه پررو و لوس

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

بچه ۵ ساله رو نمیشه اروم کرد مستقیم به خالت بگین کمتر بیا

واقعا نمیشه 

من یکی سختمه همین جوریش ما بهش محبت و خوبی میکنیم باز ازمون راصی نیست میدونه خودش چقدر بچه اش شلوغ میکنه ولی خب عین خیالش هم نیس

مشکل اصلی نادرم هست همکاری نمیکنه مثلا حداقل زنگ زدن بگه خونه نیستیم

اخم بهش کنید تشر بزنید اه بدم میاد از بچه پررو و لوس

فایده نداره بی هیچ وجه

پدر و مادرش چیزی بهش نمیگن اینم پرو شده و حرف گوش نکن

من مشکلی ندارم میتونم سرگرم کنم بچه ها رو رابطه ام با بچه ها خوبه ولی خیلی سر و صدا میکنه الکی داد میزنه و من معمولا نیستم خونه که کنترلش کنم حالت عادی هم کنترلش سخته

واقعا نمیشه من یکی سختمه همین جوریش ما بهش محبت و خوبی میکنیم باز ازمون راصی نیست میدونه خودش چقدر ب ...

ارامش ابجیت برات مهمه یا اینکه یوقت خالت از دستتون ناراحت نشه...دیگه خودت میدونی