2777
2789

رفتم توی گوگلش توی صفحاتش 

عکس یه خانم لخت بود

بعد به مامانم نشون دادم

بعد که رفتم توی سرچ های گوگلش دیدم سرچ

کرده پ و ن هاب 

من خودم تا حالا همچین چیزی سرچ نکردم

بعد مامانم همون عکس رو به بابام گفت بابام میخواست کتکش بزنه

الان رفتن بیرون

دقیق نمی دونن چی سرچ کرده

بهشون بگم دقیق که چی سرچ کرده؟؟؟

قبلا هم تاپیک زدم گفتم سرچ کرده

س و تین گفتید نگو 

نگفتم

الان چی ؟؟؟؟

ترو خدا راهنماییم کنید 

بگم ؟؟

الانم داره توی پذیرایی خودزنی میکنه و گریه میکنه

چی کار کنم؟؟؟؟

۱۴ سالشه 

بنظرم تو کار داداشت دخالت نمیکردی.

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

با مشاور کودک مشورت کن

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این راهش نبود الان باهاتون بد میشه

ایکاش از یه مشاور چیزی مشورت میگرفتید

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

پ و ن هاب یعنی چی

نمیدونید واقعا؟🤣🤣

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

نه والا متاهلم هستما ولی این اصطلاحاتو نمیدونم بگو

سایت فیلمای +۱۸

چقدر کارت زشت بود همینطور رفتار پدر و مادرت افتضاح بود،ن که داداشت کار خوبی کرده باشه ولی سن بلوغشه این چیزا اقتضای سنشه کتک زدن و به روش اوردن اصلا حرکت خوبی نیست

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂