2777
2789

قضیه برمیگرده به منو دوستم که تو دانشگاه ۷، ۸ ماه باهم آشنا شدیم و فک کنم دوست صمیمیم:)

دلم نمیخواست پیش بقیه دوستام بگم و اینجا گفتم شما نمیشناسیدش

دلم میخواد حضورشو تو زندگیم کمرنگ کنم

إِنَّ اللّه مَعَ الصَّابِرِینَ ...👑

منو و ستاره (اسم مستعارش) اوایل باهم دوست شدیم خیلی مهربونه دلسوزه بود و الانم هست میدیم ما هممون اوکی بودیم  اون میرفت یه گوشه کز میکرد گریه میکرد منم نمیدونستم چرا و میرفتم پیشش یا سنگ صبورش شدم 

بعدها متوجه شدم بخاطر مقایسه زندگی گذشته خودش و سختگیری های خانوادش و زندگی بقیه اس 

اوایل خیلی ناراحت میشدم که واقعا رفتار بعض خانواده چجوری میتونه رو بچشون تاثیر بذاره  (من خودم بشخصه آدمیم که حال خوب و بد آدمو روم تاثیر میذاره) وحال بدش منم ناراحت میکرد

یه بار با بچه ها رفتیم بیرون خیلی خوش گدشت بدون هیچ ناراحتی و دلخوری آخر شب دیدم داره گریه میکنه رفت پیشش ببینم چی شده گفت میدونی چیه من  ناراحت شدم تو و فلان ، فلان لباس پوشیدین یا فلانی شلوارش اینجوری شده من قبلا میخواستم اینجوری بپوشم بابام نمیذاشته و راستش من ناراحت شدم براش حسادت بین همه دخترا هس ولی تا حالایکی تو روم اینجوری نگفته بود خلاصه اونم هیچی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد مثلا استوری دوستاشو نشون میداد مثلا میگفت آدم غصه میخوره یا حسرت میخوره دوستام اینجوری یا اونجورین 

و با اون حرفاش و رفتاراش واقعا ترسیدم من دلم نمیخواد آه و حسرت یه نفر دنبال زندگیم باشه

بعد مثلا استوری دوستاشو نشون میداد مثلا میگفت آدم غصه میخوره یا حسرت میخوره دوستام اینجوری یا اونجور ...

چه ربطی داره.. اون دلش برای خودش میسوزه چیکاره زندگی تو داره..

خب حتما سختی هایی داشته جا اینکه کنارش باشی میخوای رابطتو باهاش کم رنگ کنی که اه و حسرتش دنبالت نباشه؟

برو دل داریش بده بگو اصلا مهم نیست الان گذشته تو بچه هاتو اینجوری نکن.. تو والد خوبی باش

هه رفاقت دخترا رو ببین!

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

هرچند هرکسی تو زندگیش سختی و مشکلات داره 

من فقط ظاهرمو حفظ میکنم که یه زندگی گل و بلبل داشتم 

ولی اگه بخوام بگم ....

هرچند گذشته به نظرم گذشته و آدم باید از زمان حالش لذت ببره 

چه ربطی داره.. اون دلش برای خودش میسوزه چیکاره زندگی تو داره..خب حتما سختی هایی داشته جا اینکه کنارش ...

من دلداریش دادم چند ماه تلاش کردم حالش خوب بشه ستاره ای که الان هس با ستاره ایی که من باهاش آشنا شدم خیلی فرق میکنه قوی تر شده شجاع تر شده 

اما وقتی که میخواستم اونم کنار من باشه تا یه دوره ایی که تو تاریکی بودم برام بگذره اون نبود

من از این میسوزم

خلاصه همه اینا گذشت و ستاره اوکی شد حالش بهتر شد و این غصه نمی‌خورد و گریه نمی‌کرد هرچند من نمی دونم دلیل نصف گریه هاش چی بود

یه دوره ای  طولانی که گذشت من  دچار یه حال بد شدم یه جوری بود گه همه فهمیده بودن 

حتی بقیه بچهایی که نسبت بهم دورتر بودن 

ولی این آدمو بجایی که بشه سنگ صبور دردام بدتر آتیش شد رو دردام 

نبود اونجوری که میخواستم نبود و تو حال خودش بود 

باش دوست بمون طرف صادقانه داره باهات حرف میزنه و مشکلش میگه و تو گوش میدی نگفته کمکم کن بهتر ازین آد ...

بخون بعدشو

از حرفت ناراحت نمیشم واقعا میخوام بدونم حق با منه یا اون تقصیری نداره

یه دوره ای طولانی که گذشت من دچار یه حال بد شدم یه جوری بود گه همه فهمیده بودن حتی بقیه بچهایی که ...

و اون دوره طولانی زندگی منم گذشت یعنی حدودا یه ماه بود

و این آدم نبود الانم دیگه نمیخوام باشه 

چون متاسفانه تو زندگیم آدمایی بودن که تو حال بدیاشون بودم و لی اونا برای من نبودن

الانم نمیخوام این آدم باسه 

بعد حس میکنم انرژی منفیش اذیتم میکنه