2777
2789
عنوان

برادر شوهرم اومد خونمون واسطه شه

471 بازدید | 28 پست

تاپیک های قبلم هست گفتم ک شوهرم گفت برو خونه ی بابات چند روز وقتی اومدم گفت دیگه  برنگرد حالم ازت بهم میخوره فلان 

امروز برادرشوهرم اومد خونمون گفت آره داداشم گفته من خبر نداشتم بیخبر رفتن خونه ی مامانش وفلان  گفتم والا بخدا خودش گفته برو خودشم گفت حالم ازت بهم میخوره برنگرد همینو ک گفتم بابام داغ کرد گفت ب تو گفته گوه خورده غلط کرده ب تو گفته حالم ازت بهم میخوره ،برادرشوهرم داغ کردبهش برخورد ب بابام گفت چرا گردن کلفتی میکنی چرا ب برادرم میگی گوه خورده گفتم برادر تو ب کل خانوادم میگه گوه خوردن ک ی ر م دهن خانوادت فلان اون مشکلی نداره دیگه پاشد اونم گورشو گم کرد رفت 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙄🙄😬😬😐😐🫣🫣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
شوهرت گفته برو خونه بابات چند روز، تو هم رفتى. نپرسیدی چرا بايد برى

ن من هر دوسه هفته یبار یکی دوروز میام اینجا میمونم خونه ی بابام بهش گفتم برم ،گفت آره برو سمت خونه ی خودمون اوضاع خوب نیست صدای بمب و اینا زیاد میاد برو بمون چند روز خیالم راحت باشه اومدم فرداش گفت حالم ازت بهم میخوره اخلاقت گوهه مثل اخلاق بابای فلان فلان شدته هروقت آدم شدی برگرد اصلا برنگرد بزار بچه هم پیش خودتون ازتون بدم میاد 

مردی که به زنش بی احترامی کنه جوابش بیشتر از اینا بوده بازم دم پدرت گرم که بهشون حالی کرد دخترش تنها ...

آره بابام گفت تابه گوه خوردن نندازمش حق نداری برگردی تهش طلاقه گور همه کسشون 

عجب ادمیه همسرت الان میتونه حکم عدم تمکین هم بگیره گیرت بندازه

آره بقرآن بعید نیست ازشون 

آره بابام گفت تابه گوه خوردن نندازمش حق نداری برگردی تهش طلاقه گور همه کسشون

اونوقت چطوری میخواد ب غلط کردن بندازش؟

مگه اینکه مسئولیت بچه رو اول بندازی گردنش 

مهریه بذاری اجرا و اموالش رو توقیف کنی