2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی اذیت شدین سقط شد خیلی میترسم خیلی

برای من دردش مثل یه پریود سنگین بود چون مسکن هم نمیشد بخورم باید تحمل میکردم ولی وقتی همه چی با هم سقط شد یهو آروم شدم دردم از بین رفت بقایای ریز هم با دوتا پریود بعدی دفع شدن 

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

برای من میشه بود ولی خالی بود جنین نبود داخلش سقط نشد خودش چند هفته همینجوری موندم نه لکه بینی نه چیزی آخر رفتم بستری شدم قرص گرفتم تا سقط شد بقایا هم یکم موند اونم به مرور و با دارو و پریود دفع شد خلاصه خیلی دردسر داره دردش هم از پریود بیشتر یکم ولی قابل تحمل

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
برای من میشه بود ولی خالی بود جنین نبود داخلش سقط نشد خودش چند هفته همینجوری موندم نه لکه بینی نه چی ...

کیسه

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
من دوبار سقط کردم

چطور سقط کردین ؟

من می‌خوام تو خونه سقط کنم 

خیلی ترس دارم

هرچقدر دمنوش خوردم و آمپول فشار هم زدم خبری نیست فقط درد کمر و پهلو دارم 

دکتر گفت مرده 

اصلا وحشت دارم برم کورتاژ

چطور سقط کردین ؟من می‌خوام تو خونه سقط کنم خیلی ترس دارمهرچقدر دمنوش خوردم و آمپول فشار هم زدم خبری ...

باید بری کورتاژ راهی جز این نداری 

من دوماهه بود خود ب خود سقط کردم 

یک سال و نیم پیش سقط کردم 

و ۳ماه پیش دو قلو سقط کرم بازم تو ماه دووم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30