2777
2789

چطوری باید برخورد کرد میخوام خفشون کنم 😤

یعنی سال به ماه نمیاد الان هم میگه چند دقیقه دیگه دم در خونتونم

وایی خونمون افتضاحه خیلیییی😩 بخاطر جنگم دو هفته هست هیچ جارو حوصله نداشتیم تمیز کنیم 

وااای خیلییییی کثیفه 😭😭😭😭😭😭

👊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رک بهشون گفتم ۵ دقیقه مونده نگید دم درم چون من هم بچه کوچیک دارم هم شاغلم هردقیقه دستمال به دست خونه رو نظافت نمیکنم 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

آخ آخ منم از دیشب همینجوری ام دلم میخواد پارش کنم 

دیشب گفت میام من میخاستم تدارکات ببینم بعد یکساعت گفت نه نمیام 

دوباره امشب زنگ زد گفت میام آخر شب 

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

هیچی اصلا تدارک خاصی نمیبینم و خجالتزده هم نمیشم

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

الان وقته تاپیکه یا وقت آژیر قرمز؟؟

دقیقا

من این مواقع کلا استرس شدید میگیرم اصلا یادم نمیافته بیام سایت

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️