2777
2789
عنوان

اختلاف سنی سیزده چهارده سال

205 بازدید | 29 پست

سلام.. بچه ها یکی اومده خواستگاری 

خیلی ازم بزرگتره

شرایط مالی و ایناش خوبه

اخلاقشم تا اینجای کار بد نبوده

ولی خیلی اختلاف سنی داریم

و اینکه تو صحبت ها هم من یه جورایی حس میکنم بچه شم 😐

با اینکه به نسبت هم سن و سالام واقعا بزرگتر بنظر میام از نظر فکر و رفتار و اینها، اینو بقیه زیاد بهم میگن که خیلی فهمیده ای نسبت به هم سنات

الان مرددم واقعا

کسایی که اختلاف سنی بالا داشتند میشه از تجربیاتتون بگید لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبع

بهت میگه دخترمم😂🥹

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

من 10سال تفاوت سنی دارم...و واقعا دنیام با همسر فرق میکرد ...و پیرشدم و افسرده...

ب پول نگاه نکن..چن وقت میخای زندگی کنی یکی پیدا کن ک کنارش خوب خوش باشی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
😐😂

عزیزمم🥹🥹😂😂😂

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

اصلا اصلااااااا اینکارو نکن لطفا

منم همینم نمیگم همش بده خیلی چیزای مثبت داره 

ولی چیزای منفیش بیشتره

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤