2777
2789
عنوان

درمورد دوقطبیها😔😔😔

91 بازدید | 9 پست

کیا خودشون یا اطرافیانشون دو قطبی ند؟ 

چطوره حالتون؟ چه دارویی مصرف میکنید؟ 

کسی بوده که دوقطبیش درمان بشه؟ 

از چه طریقی میشه درمان شد؟ 

اطرافیان دو قطبی مخصوصا تو فاز افسردگی‌ش خیلی زجر می‌کشند... چکار باید کرد؟ 

یعنی تا آخر عمر باید عذاب کشید؟ 

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

چه دارویی مصرف می‌کنند؟ 

واقعا زندگی کنار فرد دوقطبی عذاب آوره😔😔😔

کاش درمان میشدند😭😭😭💔💔💔

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم دوقطبیه،شما خودت دوقطبی هستی؟

نه عزیزم 

یکی از اطرافیانم

شوهرم دوقطبیه،شما خودت دوقطبی هستی؟

چه طور کنترل میکنید بیماریشونو... 

واقعا غیر قابل تحمله... 

میشه بگید چه دارویی مصرف میکنه😔

چه طور کنترل میکنید بیماریشونو... واقعا غیر قابل تحمله... میشه بگید چه دارویی مصرف میکنه😔

شوهرم دارو میخوره لیتیوم،اما خب وقتی عود میکنه چنتا دیگه دارو ب داروش اضافه میشه علاعم ک برطرف بشه بعداز مدتی اون داروها قطع میشن و فق‌ط لیتیوم میخوره،بعود شوهر من شیداییش توهم و هذیونه،سخته برام هظمش😭😭😭

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

شوهرم دارو میخوره لیتیوم،اما خب وقتی عود میکنه چنتا دیگه دارو ب داروش اضافه میشه علاعم ک برطرف بشه ب ...

چی شد که اینطوری شد؟ خودش قبول داره بیماره؟ 

ارثی دارن من بعداز ازدواج فهمیدم،ن حین عود قبول نداره

خب پس چطور میشه درمانش کرد وقتی قبول نداره