2777
2789

سلام دوستان 

من موهام موج داره و جلوش کاملا وز هست یعنی اگر از حمام میام تا خیسه روسری نپوشم وز میشه 

بعد مثلا شهرایی که هوا رطوبت داره کنار دریا یا اگه هوا یکم بارونی بشه 

انقدر وز میشه که انگار موهام سوخته 

چه دستگاهی بخرم که خوب باشه یا چیکار کنم 

مشکلم بیشتر مسافرت که میرم یا هوای بارونی هست انقدر زشت میشم که از خودم فراری ام

یه دستگاه بگین که مو رو از ریشه یکم صاف کنه نه پایین تر از ریشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خيسه بهش ژل يا كتيرا بزنى  دم اسبى ببندى  جلوش خوب نميشه؟

عزیزم خیلی عجیبه موهام

میگن خوشگله ها 

ولی تا وقتی رطوبت ندیده 

اگه رطوبت بهش خورد به حدی زشت میشم که همه میگن بهم 

وز میشه همش گلوله میشه میچسبه به سرم انگار سوخته 

از ریشه تقریبا ولی من از قصد سعی میکنم زیاد به ریشه نزنم اخه حرارت زیاد واسه مو خوب نیست. اما کار منو راه انداخت. موهاتون رنگ داره؟

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
از ریشه تقریبا ولی من از قصد سعی میکنم زیاد به ریشه نزنم اخه حرارت زیاد واسه مو خوب نیست. اما کار من ...

نه هیچ وقت رنگ نخورده 

اوف یه چیز عجیبی هست موهام

مثلا بارون میاد چتر هم رو سرم باشه باز وز میشه 

فقط وقتی رطوبت نیست خوشگله اونم به شرطی بعد حمام روسری بپوشم تا خیسه خشک شه 

نه هیچ وقت رنگ نخورده  اوف یه چیز عجیبی هست موهام مثلا بارون میاد چتر هم رو سرم باشه باز وز م ...

روغن مالی کنید شاید بهتر بشه 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
میشه مدل برس حرارتی رو بهم بگی  بتظرت شلوار چرخشی خوبه یا برس حرارتی

عزیزم من با فروشنده مشورت کردم برس حرارتی رو بهم پیشنهاد داد. چون من وقتی در حالت عادی سشوآر میکنم موهام بدتر وز میشه مگر با حرهرت بالا و مدت زیاد که خب طبیعتا بیشتر آسیب میرسونه. برای همین من ترجیح دادم به جای سشوآر چرخشی اینو بگیرم. اخه من از بس موهام فر بوده موی صاف بیشتر دوست دارم. اما اونایی که حالت دار دوست دارن سشوآر فکر کنم کاربردی تره