2777
2789

یه رفیق دارم مذهبیه 

خیلی خوش اخلاقه 

هیچ وقت غیبت نمیکنه 

خیلی اعتماد بنفس داره 

دلم میخواد عین این شم ولی سخته یکم....

خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه مذهبیم و نه حجابی ولی منم این اخلاقارو دوست دارم داشته باشم،

من خودم واسه ی این ویژگی ها نماز میخونم و مدیتیشن میکنم،موقع مدیتیشن کردن آدم وقتی سکوت میکنه میفهمه چقد دنیا پوچه و سعی میکنه که اخلاقاش خوب شه،به طور ناخودآگاه دلت میخواد از جمعایی که غیبت میکنن فاصله بگیری یا خودتو دوست داشته باشی

نور و عشق الهی جاریست✨

نه مذهبیم و نه حجابی ولی منم این اخلاقارو دوست دارم داشته باشم،من خودم واسه ی این ویژگی ها نماز میخو ...

چطوری مدیتیشن میکنی؟ 

پادکست گوش میدی

یا صدای موزیک بدون کلام

بعضی از مذهبی ها اینطورین همه شونو نمیدونم من یه معلم مذهبی داشتم خیلی مهربونه کلا تو دل میشینه ازش ...

غیبت رو نمیتونم ترک کنم 

نمیتونم با اعتماد بنفس باشم 

چطوری مدیتیشن میکنی؟ پادکست گوش میدییا صدای موزیک بدون کلام

روش های زیادی هست،موزیک و پادکست گوش نمیدم،ولی گاهی وقتا توی یه مکان اروم دم و بازدم میکنم و توی اون قسمت حل میشم،مثلا هرفکری که میاد توی مغزم به آرومی کنارش میزنم و کم کم تصور میکنم که نور الهی داره دست و پا و انگشتامو آروم آروم پاک میکنه،کم کم وقتی حس نبض زدن توی دست و پام و یا گز گز رو حس میکنم یعنی روحم پاک شده،بعد شکرگذاری میکنم و از فرشته هام تشکر میکنم و آروم آروم چشمامو باز میکنم.

بعدش اون حس پاکیه وادارم میکنه از گناه دورشم

نور و عشق الهی جاریست✨

روش های زیادی هست،موزیک و پادکست گوش نمیدم،ولی گاهی وقتا توی یه مکان اروم دم و بازدم میکنم و توی اون ...

خیلی ممنون عزیزم 

چند دقیقه در روز باید انجام بدم

خیلی ممنون عزیزم چند دقیقه در روز باید انجام بدم

منم قبلا فکر میکردم تایمیه،ولی یکی از کاربرا گفت که هیچوقت به فکر زمانش نباشم،مثلا هروقت حس آرامش کردی و احساس کردی بسه چشماتو باز کن،

اینم بگم که طی این مدت به این نتیجه میرسی که همه مشکلات گذریه و خیلی صبور و آروم و مقاوم میشی

نور و عشق الهی جاریست✨