2777
2789
عنوان

کتاب خونا بیاینن

51 بازدید | 10 پست

خواهرم بشدت کتاب خونه در حدی که کتاب خونه داره پر کتاب و تولدشه منم از کتا سر در نمیارم ولی اون عاشق کادو کتابه میشه چند تا اسم رمان و اینا بگیم که خیلیی خوب و با قلم قوی باشه چون پارسال همینجا گفتن چن تا اسم و براش گرفتم عاشقش شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم این خارجیا که یه چی به ادم یاد میدن اون دوست داره از کتابا یچی یاد بگیره رمانی که به ادم حس ...

اسم چندتاشو که دوست داره میگی؟

اینطوری که کلی گفتی، نمیتونم راهنمایی کنم.

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

یچیزی مثل رمان هیچوقت دروغ نگو باشه

احتمالا جنایی دوست داشته باشه

بخش دی از همین نویسنده بد نیست.

زنی در کابین ۱۰ هم جناییه ولی من زیاد باهاش اوکی نبودم.

ده بچه‌ی زنگی یا سپس هیچ‌کدام باقی نماندند از آگاتا کریستی. قدیمیه ولی برای من خیلی جذاب بود.

بیمار خاموش. من نپسندیدم ولی روانشناختیه و ارتباطش با قتل و جنایته. احتمالا چون هیچوقت دروغ نگو روانشناختیه، این رو هم بپسنده.

دیگه فعلا چیزی یادم نیست.

توی ژانر جنایی کتابای خوبی نخوندم متاسفانه.

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

یه سری به طاقچه بزن شاید تونستی کتاب خوبی از روی نظرات براش پیدا کنی.

از خودشم بپرسی بد نیست.