2777
2789
عنوان

برم کلاس نقاشی ارزش داره

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 31 پست
پس حتما برو خیلی روحیه رو شاد میکنه عالیه عالی خوشبحالت قدر این روزهاتو بدون

مگه چند سالته گلم

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس سوم دبیرستان بودم تابستون میرفتم خیلی خوش میگذشت‌

اولش با مداد سیاهه؟ بعد مداد رنگی بعد رنگ روغن؟ یا از هم جدا هستن؟

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
اره شما الان چه مرحله از زندگی لیسانس گرفتی متاهلی ؟

لیسانس روانشناسی دارم قصد ازدواج ندارم فعلا تو چطور

من سیاه قلم میرفتم سیاه قلم برو چهره بکش خیلی نازه

سخت که نیست؟

من ۲۵ سالمه متاهلم ۴ سال ازدواج کردم یه پسر ۳ ساله دارم دیپلم انسانی

ایشالا موفق باشی عزیزم چقدرم عالی

واقعا عالی ؟

چطور مگه گلم راضی نیستی؟

راستش خودم دوست ندارم فعلا ازدواج کنم حوصله سرکار رفتنم ندارم ولی خب هرکس یه تصمیمی برای زندگیش داره