2777
2789
عنوان

شوهر بددهن

175 بازدید | 21 پست

سلام خانما من شوهرم تو دعوا بهم گفت زشت ایکبیری😐 همینجور موندم چون نیستم روزای عادیم همش بهم میگه زشت ولی با حالت شوخی که من واقعا ناراحت نیشم جتی بهشم میگم خب کجام زشته اونم میگفت الکی بهت میگم. الان تو دعوا با جدیت گفت ایکبیری زشت عنتر😐😐 بعد من حامله م شاید یه وقتایی به خودم نرسم واقعا به خودم گرفتم شما باشید چیکار میکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب دندان شکنی دادی دمت گرم

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
خب نقطه ضعف نشون دادی دیگه آدمای ضعیف تو دعوا دقیقا رو نقطه ضعف طرف مقابل رژه میرن

اره واقعا ولی خودم فکر میکنم منظوری داره.چون وقتی ارایش دارم بیرونیم یا کلا تو خونه خیلی به خودم برسم نمیگه اخه بدون ارایشم خوبم ولی بهم میگه خودم حس میکنم با کسی مقایسم میکنه

حتی اینقدر زورم گرفت بهش گفتم از قیافه داغون تو بهترم که

آفرین جواب دندون شکن ک میگن همینه فقط اشتباهت این بوده ک گفتی کجام زشته؟اصلا دیگه این جمله رو تکرار نکن هرگز

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞