2777
2789
عنوان

شوهرم از وقتی اومد

246 بازدید | 23 پست

شیفت شب بود امروز صبح از سرکار اومد مث همیشه رفتم استقبالش ولی خیلی سرد رفتار کرد برعکس همیشه بعدم قول داده بود امروز بریم بیرون و ناهار باهم بخوریم ولی صبحانشو خورد و خودش رفت موقع ناهار اومد منم غذا درست نکردم تخم مرغ خورد و بعدم گرف خوابید اصلا محل نمیده حرف نمیزنه منم باردارم خب این روزا خیلی حساستر شدم همش درحال گریه ام اگه خونه مادرش بود ظرف که کثیف میکرد خودش میشست اما کلی ظرف کثیف تو سینک بود دوتام خودش اضافه کرد و رفت خوابید انگار نه انگار دکتر بهم گفته تا میتونی استراحت کن 

خیلی دلم شکست از رفتارش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تجربه من اینه که مردا هم با زن هاشون دچار تغییرات هورمونی میشن 

کاری باهاش نداشته باش فقط بهش بگو چیزی شده  هر وقت دوست داشتی با هام حرف بزن 

دیگه نه یک کلام بیشتر نع چیز دیگه

شاید سرکار یا بیرون از خونه اتفاقی افتاده ناراحته

من هرزمان ناراحت بود و به روی خودم میاوردم میگف مسائل دیگه رو وارد زندگیمون نکن تلخ میشه و فلان بعد خودش اینجوری میکنه با من😔😔😔

خب تجربه من اینه که مردا هم با زن هاشون دچار تغییرات هورمونی میشن کاری باهاش نداشته باش فقط بهش بگو ...

فردام وقت سونو انومالی دارم ازون روز ذوق داشتم میرم میفهمم جنسیت بچم چیه الان ذوقم پرید دیگه حوصله هیچیو ندارم

من هرزمان ناراحت بود و به روی خودم میاوردم میگف مسائل دیگه رو وارد زندگیمون نکن تلخ میشه و فلان بعد ...

شاید فشار کاری روش زیاده و بعضی اوقات آدم دوست داره تنها باشه 

بنظرم فعلا تنهاش بذار 

بعد شب موقع شام ازش بپرس