2777
2789
عنوان

دعوای مسخره با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 68 پست
بچه ها ما اصلا دعوا اینجوری نداشتیم در این حد بی حرمتی . فقط اون لحظه نمیدونم چی شد همچین حرکتی زدم ...

خب زودتر بگو😫

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

به نظر من شما حق داشتی ناراحت بشی و کار شوهرتون واقعا زشت بوده من اگر شوهرم این بهم بگه تا آخر عمرم ...

واقعیت اینه نمیشه تو لحظه عصبانیت تصمیم گرفت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعیت اینه نمیشه تو لحظه عصبانیت تصمیم گرفت

من رو این چیزا خیلی حساسم ی بار شوهرم گفت شیرینی خوردی تا ی مدت هر چی خوراکی تنقلات می خرید من لب نمی زدم به غلط کردن افتاد غرور و عزت نفس باید داشت 

من رو این چیزا خیلی حساسم ی بار شوهرم گفت شیرینی خوردی تا ی مدت هر چی خوراکی تنقلات می خرید من لب نم ...

چون من مدلشو میشناسم اصلا توجه نمیکنه که من خوردم نخوردم ، منطقشم اینه که خب چرا نمیخوردی

یکم حرف زدیم ولی دیدم داره بحث بالا میگیره کلیدو انداختم جلوش گفتم ولی اگه قبول داری کارت زشت نبود الانم نباید ناراحت میشدی من فقط کار خودتو تکرار کردم بفهمی چه حسی داره

اونم گفت ناراحت نشدم ولی تابلو بود خیلی حالش گرفته شده . اون رفت بیرون بچه رو هم برد من موندم خونه . الان پشیمون نیستم هر چند که من نمیخواستم کارشو تکرار کنم و یهویی شد فقط نمیدونم وقتی اومد باید چجوری رفتار کنم

اونم گفت ناراحت نشدم ولی تابلو بود خیلی حالش گرفته شده . اون رفت بیرون بچه رو هم برد من موندم خونه . ...

عادی رفتار کن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚