2777
2789
عنوان

کجا با همسرتون آشنا شدید

208 بازدید | 10 پست

بگید بلکه ما هم یاد بگیریم من خسته شدم از اینکه معرفی شدم به بقیه و با موردای سمی مثل تاپیک قبلیم برخورد داشتم 

یا گداگشنه ان یکی پرسید اگه پول نداشتی و نداشتمو کسیم کمکمون نکرد به نون شب محتاج بودیم چی‌می کنی ؟ کمک خرج خونه هستی😐

یا شکاک و هیزن یکی دیگه گفت بفهمم با همکارای مردت صمیمی هستی خمه ارو میوخرم بفهمم چی می کنی یا زن بی حجاب با شلوار پاره ببینم نگاش میکنم چون تابلوئه!

یا مثل زنا مو بلند میکنن  یه مورد اینجوری بود 

یا دروغگوان شعلشونو یه چیز دیگه خانواده میگه و پسر یه چیز دیگه

این خلاصه ای از مواردیه که باهاشون برخورد داشتمو سنتی بوده دیگه امیدی به معرفی و ازدواج سنتی ندارم اصلااا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

محل کارش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من  تو باشگاهشون نادرش خوشش اومد سنتی ازدواج کردیم

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

اصلا بهش فکر نکن . وقتش ک بشه خودش میاد.  و شاید تو رو با یه زیر شلواری بپسنده . ولی خوب توی محافل شرکت کن ‌ . توی اجتماع باش . سرکار کلاس ....

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
تو باشگاه؟چه جالب

بله مادرش ازم خوشش اومد و خواستگاری کرد

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره