2777
2789
عنوان

سر اینکه مامانم خسیسه چه کار کنم

109 بازدید | 9 پست

مثلا خانم همسایه یه قابلمه آش آورد برامون بعد کمی نشست به دخترش که 8 ساله اش هست گفتم خاله آش میخوری قبل اینکه دختره چیزی بگه مامانم برگشته میگه نه نمیخوره. بعد دختره هم گفت نه ولی به نظرم میخواست. 

به مامانم میگم چرا اینطور میکنی. میگه خودشون آش داشتن که آوردن برای ما. بره خونش بخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خدا دختر همسایه

با مامانت صحبت کن بگو که این رفتارا زشته و شما بابت این اخلاق ها خجالت میکشی جلوی مردم

با صحبت کردن اونم با آرومی و کمال احترام 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
خب منم بنظرم آش خودشون خوردن یا دارن که یکمم برای شما اوردن ولی خب اینکه مادرت بگه نه نمیخوره خیلی ز ...

آخه همیشه اینطوری میکنه من به هرکی تعارف میکنم مامانم قبل جواب طرف میگه نه. منم هرچند نه بشنوم باز برای اون شخص میارم. هرچند میدونم بعدش مامانم میره تو قیافه

بنده خدا دختر همسایهبا مامانت صحبت کن بگو که این رفتارا زشته و شما بابت این اخلاق ها خجالت میکشی جلو ...

دست خودش نیست تاثیر بچگی هست که داشته و آدم های بدی که اطرافش بودن. ترس از نداشتن و تموم شدن داره. 

وای خب حق با مادرته دیگه به کسی که واست آش آورده میخوای آش بدی؟؟؟؟؟؟؟ مشکل شما خسیسی مادرت نیست، ضری ...

اینو گفتم که حتی اگر خود اون شخص آورده باشه مادرم خسیس بازی درمیاره. حالا من تعارف کردم فوقش باید بزاره خود اون شخص جواب بده 

اینو گفتم که حتی اگر خود اون شخص آورده باشه مادرم خسیس بازی درمیاره. حالا من تعارف کردم فوقش باید بز ...

ببین میتونستی یه چیز دیگه تعارف کنی، مثلا یه میوه یا یه چایی، میشه الان من یه قابلمه مثلا قورمه سبزی ببرم واسه همسایه، بعد همسایه بهم بگه بیا از قورمه سبزی خودت بهت بدم ببر بخور؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! 

به نظرم شما وقتی مهمون اومد واستون برو تو اتاقت درس بخون، چون آداب معاشرت بلد نیستی تا حدی