بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نهایت تا ۴ـ۵ سال من ۸ سال اختلاف داریم بنظرم زیاده ،بعدشم بستگی داره نگاه طرف به ازدواج و همسرس چیه ،ایا مرد مثلا دنبال یه همراه و همدم میگرده ،دنبال یه شریک جنسی ،میگرده دنبال کسی میگرده که کاراش رو بکننه ،شاید یکی بگه همش پس باید ببینه کدوم بیشتر براش مهمه من دنبال دوست میگشتم چون خانواده مذهبی بودیم اهل دوست دختر و اینجور برنامه ها نبودم و باید بایه همسن یا یکی دوسال کوچیکتر ازدواج میکردم
امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،
من و خواستگارم تقریبا ۱۳ سال اختلاف سنی داریمشرایطش اوکیه خوبهاما میترسم پشیمون شم بعدا
از لحاظ من واقعاً کنسله نمیخوام دلت بزنم من حقیقتا چندشم میشه مرد اینقدر بزرگتر رابطه احساسی بر قرار کنم باز میگم ۵ ولی مثلا دیگه خیلی ایده آل بود شاید ۶ سال یکم بیشتر هم تحمل کنم ولی ۱۳ واقعا واقعا زیاده اینقدر زیاده که مشخصه واضحه اصلا