2777
2789
عنوان

مهمونی و همسرم

366 بازدید | 26 پست

بچه ها امشب مهمون داریم. آقا رفته کلی خرید کرده که خیلی اش اضافیه. بهش میگم اینا لازم نیست میگه من خجالت میکشم. خیلی کمال طلبه میگه باید چند جور غذا درست کنی. خانواده خودم می آن ولی اونقدر میوه شیرینی دسر و چیزای اضافه می خره و به نظرم اصلا اهمیت نمی ده و خیلی اسراف میشه وقتی هم میگم اینا خراب میشن قهر میکنه میگه بریز بیرون.!!!! 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوعففف مثل شوهر منه دق میدن این مردا آدمووو😑😑ولی من تازگیا خودم باهاش میرم خرید اینجور دیگه جرات نمیکنه چیز اضافی بخره هرچی خودم صلاح بدونم میخرم به اندازه که اسراف هم نمیشه 👌🏻

غر نزن

مدیریت کن

قبل از مهمونی هر چی لازم داری لیست کن

ازش تشکر کن

تعریفش کن

و بگو مهمون روی باز منو بیشترمی خواد نه فقط سفره رنگین

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بخورین بابا دنیا دو روزهاینم که خرج میکنه شما بگو چراقدر بدون

آخه اسراف میشه. من بابام مامانم شام هم نمی خورن

بلد نیستی ازش بخوای انتقاد میکنی و بهش برمیخوره ازش تشکر کن همیشه و با زبون خوش ازش بخواه

آخه این می خاد پز بده

نه به این مردایی که به زور باید مجبورشون کنی واس مهمونی خرید کنن حداقل یه چیز ساده بتونی درست کنینه ...

این میگه من خجالت میکشم کم بزاریم انگا ردختره

ازش تشکر کن، مرد هست میزان روغن مصرفی زن رو هم چک میکنه

اونقدر بدم می آد. وای من دیوونه میشم اون وقت. عموم این طوره دائم می ره آشپزخونه به خانمش میگه گوشت کم بزار... 

پوعففف مثل شوهر منه دق میدن این مردا آدمووو😑😑ولی من تازگیا خودم باهاش میرم خرید اینجور دیگه جرات ن ...

آقا امروز فوتبال داشت صح زود که همه جا هم بستس رفته خرید تا به فوتبالش برسه