2777
2789
عنوان

یک پیام برای برادرشوهر گرامیم

126 بازدید | 3 پست

داداش اگر روزی پیام من رو خوندی بدون ما از اول برات احترام ویژه ای قایل بودیم و مثل برادر بزرگتر خودم باهات برخورد کردم 

ولی تو همیشه از جانب ما احساس خطر کردی همیشه عقده و کمبود محبت مادری داشتی سعی کردی اونا رو بر ضد ما خراب کنی 

من بابا و مامان رو دوست دارم اما تو باعث شدی با ما بد بشن و من اینو نمیبخشم 

تعصبات و حساسیت های بیجات هم روان خودتو بهم ریخت هم خواهر بیچاره ات رو روانی کردی هم پدرمادرت رو اذیت کردی 

زن و بچت هم با حساست ها و قانون های زیادیت خفه کردی همین مشکلات زنت از استرسیه که تو به کل خانواده وارد میکنی 

من سعی میکنم ازت فاصله بگیرم که گزند و ازهرت کمتر به ما برسه باور کن تا قبل اینکه تو نیستی زندگی بهشته .باورودت یه انرژی منفی زیاد رو کل خانواده اوار میشه 

بخاطر گناهانت و حساسیتهات به خدا توبه کن بلکه ماهم به اسایش برسیم 

و لطفا به اسم محبت به ما سلطه و کنترلگری نکن اینا زهر عقربه برا ما 

خیلی بده مردی به سن شما خاله زنک و دنبال اوردن مامانش سر بقیه باشه 

و خیلی بده تو زندگی بقیه سرک بکشه 

دیگه این دات توهه درست شدنی نیست 

امیدوارم خدا ببخشتت ما که نمیبخشیم 

خیلی بده و زشت و پست و بیشعوره پشت سرمون حرف میزنی 

ما پشت سر تو اینطور نیستیم 

هرکس از اعضای دنیا رو میخوای با خودت همراه کن 

خدا باهات نباشه به اسم خدا نمیتونی به کسی شری برسونی 

هرکاری با زندکیمون کردی هممون رو استرسی کردی خدا سرت میاره چندین برابر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.