2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرمالش نهایت ماهی 3/4 کیلوعه بیشتر تو دراز مدت ب بدنت اسیب میزنه

برو دکتر تغذیه 

فست هم خیلی کمک میکنه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

بهترین روش کالری شماریه روزانه تا 1000 کالری مصرف کن همه چیز هم میتونی بخوری اما حساب شده.من خودم شروع کردم ماه اوله 8 کیلو کم کردم اما از ماه های دیگه کاهش وزن کند تر میشه نه پوستم شل شده نه بدنم کمبود پیدا کرده

یکم هدفت رو بیار پایین تر مثلا ۱۰ کیلو راحت تره برو حتماً متخصص تغذیه یا اپ نصب کن بتونی باشگاه بری عالی نمیتونی پیاده روی حتما داشته باش در خصوص تغذیه من میتونم راهنمایی کنم ولی در حد غیر حرفه ای چون متخصص نیستم ولی ۲ سال هست تغذیه سالم و باشگاه روتنیم شده از وزن ۵۵ رسیدم ۶۱ ولی وزن با کیفیت گرفتم

ماهی ۵ کیلو خوب نیستش ؟

خوبم باشه فک نکن خیلی راحته 

همون ماهی دو سه عالیه 

ن پوستت شل میشه نه بدنت افت میکنه

فقط حتما ورزش کن 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥