2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ههمین ک هستیو قوت قلبه

من بلعکس پدر بزرگ پدریم دختر دوست بود یعنی عقیدش این بود دخترا حساس ترند توجهش رو دخترانش بیشتر بود برای گشتن و اینا با این وجود پدرمم خیلی دوسم داره

من بلعکس پدر بزرگ پدریم دختر دوست بود یعنی عقیدش این بود دخترا حساس ترند توجهش رو دخترانش بیشتر بود ...

خخداروشکر،بابت دعای قشنگت ممنون،بدون دلم رو خوش کردم ب شوهر خوب ،،آیا نصیبم بشه آیا نشه😑

خخداروشکر،بابت دعای قشنگت ممنون،بدون دلم رو خوش کردم ب شوهر خوب ،،آیا نصیبم بشه آیا نشه😑

میشع انشالا اتفاقا دیدم بعضیا که مشکل دارند عوضش مثلا همسر خیلی خوب نصیب میشه اتفاقا کسی رو میشناسم که میگه پسر عصای دستم بشه برا همین دخترشون خیلی ازین تفکرشون تاثیرات بد دید اما عوضش همسر عالی داره

اینکه خوبه بابام واسه داداشم چند روز پیش گوشی مدل بالا خرید واسه من هیچی نخرید 🚶🏻‍♀️

اآخه گوشی با پول تو جیبی فرق داره خیلی ،،الان گوشی دستمم خودم ۲ماه براش کار کردم خریدم ،،ولی داداشم با اینکه زنش طلاق داده رو چش اینا جا داره من انگار