2777
2789

بچه ها پسرم 6 روزه واکسن 6 ماهگی رو زده

دوروز اول تب داشت و شبا هم نمیخوابید

بعد از اون شبا ساعت 3 بیدار میشه و تا 9 صبح یا گریه میکنه یا نق میزنه

قبلا از شب تا صبح میخوابید

شیرم اصلا نمیخوره باید موقعی که خوابه یکم بخوره

چیکارش کنم خیلی اذیتم میکنه

وای واکسن پنتاوالان ۶ ماهگی دخترمو زدم چه کوفتی بود منم با بچه همزمان مریض شدم رفتم زیر سرم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست میشه ینی؟

آره ما که قشنگ ۲ هفته مریض بودیم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

استارتر ببخش سوالمو اینجا میپرسم پسرم مهر ماه میشه۶سال و ۳ماه. تا کی برای واکسن۶سالگیش وقت دارم؟

دقیق تولدش برو بزنن

اگر دیرتر بشه اشکالی داره؟ ممکنه اون تاریخ نرسم

فکر نکنم مشکلی باشه من واکسن ۶ ماهگی دخترم یکیش موند ۸ ماهگی زدن چون واکسن نداشتن