2777
2789
عنوان

ژل لبم به نظرتون خوبه عکس میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 35 پست
زیاد نیست؟ اگر بهتون میاد قشنگه

اطرافیان میگن به چهرم میاد خودمم راضی ام

چون عکس رو از نمای نزدیک گرفتم اینجور بزرگ به نظر میرسه 

خدایا بهترینا رو برام رقم بزن من به قدرتت ایمان دارم❤️‍🩹گر نگه دار من ان است که من میدانم_ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد:)

قشنگه مبارکه

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐ناراحت نشیا اما خزه

نه عزیز دلم چرا ناراحت شم نظرتون برای خودتون محترمه

من خودم دوست دارم این مدلی

خدایا بهترینا رو برام رقم بزن من به قدرتت ایمان دارم❤️‍🩹گر نگه دار من ان است که من میدانم_ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد:)

😐ناراحت نشیا اما خزه

نه ناراحت نمیشم عزیزم نظرتون برای خودتون محترمه

چندین ساله ژل لب میزنم راضی ام خودم

خوشگل شده یکم ورمش بره بهترم میشهیک سی سی زدی؟

اره ورم داره عزیزم

دو یک سی سی زدم اول 

برای ترمیم هم ۱۴روز بعد یک سی سی

قشنگه ..چند سیسی زدی..ورمش بشینه قشنگترم میشه

اره هنوز ورم داره

یک سی سی زدم

برای ترمیم ۱۴روز بعد یک سی سی 

مبارک باشی عزیزم ولی حس نمیکنی یکم زیاده

عزیزم ورم داره هنوز 

قشنگه اما نمیدونم انگار زیاد زدی

هنوز ورمش نخوابیده 

ورم داره

اها اگه اینطوره پس قشنگ شده سیسی:)

مرسی عزیز دلم چشمات قشنگ میبینه💋