2777
2789

من متاهلم دوتام بچه دارم الان باز تو ی شهرک صنعتی کار پیدا کردم روزی ۶۵۰و ۷تا۷خبلی دلم میخواد برم بنظرتون بچه هارو بزارم مهد از دوریم اذیت نمیشن!؟

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡

اینم راس گفتم کل خانوادم مخالفن ولی خودم دوست دارم درآمد خودمو داشته باشم

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای تایمش خیلی زیاد رسما پدرت در میاد انرژی برات نمیمونه

و اینکه اون همه ساعت مهد روی خلق و خوی بچه ها تاثیر میزاره

ی جا خوندم مهد در هفته نباید بیشتر از سی ساعت باشه

کار ساده تر برو 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

همسرتون چطور ؟ولی هزینه مهد متاسفانه خیلی بالاعه و اگه مادرتون کمک بدن خوبه

ن من صحبت کردم گفتن دوتاش ۸و اینکه چند ساعت اضافه تر میگمذاگه نگهداره دوتارو ۱۰بهش میدم ۸و همینقدرا برا خودم میمونه خوبه دیگه خرج خونه ک با من نیست

قطعا برو سر کار بیست روز کار کنی هم ۱۵میلیونه

اره خیلی دوست دارم بنظرتون بچه ها اذیت نمیشن؟

به نظر من برو، هم خودت مستقل میشی هم بچه هات

وای ممنون

زیاد مهد نذار پس.هم هزینش بالا میشه هم واسه بچه خیلی خوب نیس هر روز این همه تایم تو مهد باشه گاهی بذ ...

مامانم دوساعت فاصله داره خواهرم گفته اگه بخوای من نگه میدارم ماهی ۶😂ولی اون بفهمه ب بابام میگه

همسرتون چطور ؟ولی هزینه مهد متاسفانه خیلی بالاعه و اگه مادرتون کمک بدن خوبه

اونم مخالفه اینا کلا دوست ندارن ولی من دوست دارم