2777
2789
عنوان

فروش طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 31 پست
بگو حداقل دو دنگ خونه رو به نامت بزنه

قبول نمیکنه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت خودش میگه طلا بده بعد به اسم خودمم باشه؟اگه اینجوریه طلا که هیچی هل پوک هم بهش نده ولی چرا ...

خودش اصرار نمیکنه طلا بفروش ، اصرار از منه، به شرطی که یک مقدار خونه به نام من بزنه ، من میگم خونه که الان داریم بفروشیم به همراه طلاهای من ، خونه بزرگتر بگیریم ، میگه به شرطی که چیزی به نامت نشه . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
شوهرت خودش میگه طلا بده بعد به اسم خودمم باشه؟اگه اینجوریه طلا که هیچی هل پوک هم بهش نده ولی چرا ...

خب قیمت خونه خودش از قیمت طلای کن بیشتره . دو برابره قیمت خونه الانش. میگه طلاهات زیاد نیست ، بعد میگه من اصرار بر فروش طلای تو و فروش خونه فعلی ندارم.

پس حداقل دوتاشویه جا قایم کن برای خودت و بهش هم نگو دیگه نمی خره برات خودتو هم گول نزن

او اصرار ندارم طلا بفروش ، من میگم بفروشیم ، میگه به شرطی که چیزی به نامت نباشه ، چشم به طلای کن نداره ، فقط میگه به نامت نمی‌زنم . 

خب قیمت خونه خودش از قیمت طلای کن بیشتره . دو برابره قیمت خونه الانش. میگه طلاهات زیاد نیست ، بعد می ...

پس تو هم هیچ اصراری نکن 

طلا هاتو نگه دار و همینجور بیشترش کن

پیج 

چقدر از ثمن معامله رو شما پرداخت می کنید ؟عذر می‌خوام که آنقدر ازجزییات می پرسم

نصف ، اگه خودش وام بگیره حدود یک سوم 

من تاپیک های قبلی شما رو خودم احساس کردم شما اهل تجملات و استفاده از طلاها نیستید و بیشتر به فکر این هستید که سطح رفاه خودتون با طلا تامین کنید 

اگر اعتماد به همسرتون دارید و اهل پنهان کاری نیست اینکار رو انجام بدید در جهت افزایش رفاه خودتون.همسرتون اهل کار باشه و در آمده رو بگذاره برای اهل منزل راحت جایگزین می کنید 

پس تو هم هیچ اصراری نکن طلا هاتو نگه دار و همینجور بیشترش کن

خب طلا جمع کنی استفاده نکنی کاربردش چیه ،کاربرد نداره که 

من تاپیک های قبلی شما رو خودم احساس کردم شما اهل تجملات و استفاده از طلاها نیستید و بیشتر به فکر این ...

ممنون از پیگیری شما 

واقعا طلا استفاده نمیکنم علاقه ندارم ، به عنوان پس انداز دوست دارم 

نصف ، اگه خودش وام بگیره حدود یک سوم

عزیزم زندگی مبناش اعتماد و آرامش هست.اون خونه هم که می خرید شما می خواهید داخلش زندگی کنید.بچه هاتون محل زندگی بهتری داشته باشند

بنظر من مطلقی وجود نداره واقعا اگر همسرت جاهای دیگه بهت اعتماد کرده و پیمان شکنی نداشته میشه بهش اعتماد کنی.بازم میگم این اگر ها مهم هست

ممنون از پیگیری شما واقعا طلا استفاده نمیکنم علاقه ندارم ، به عنوان پس انداز دوست دارم

بله تقریبا اخلاقتون مثل خودم هست فروش طلا برای خونه و ماشین منطقی هست.اما تردمیل و مسافرت نه🤪

چرا دیگه طلا جمع کن اندازه ماشینی زمینی چیزی شد بفروش بزن به نام خودت

ماشین و زمین به کارم نمیاد ،خونه بزرگتر ویلایی دوست دارم .