2777
2789

سلام دوستان ما دیشب شام خونه خواهرشوهرم دعوت بودیم و منم کیک پختم و بردم بعد که اومدیم ظرف کیک رو نشسته تحویلم داد البته به شوهرم داده بود چون من زودتر اومدم پایین راستش خیلی بهم برخورد میتونست بعدا بهم پس بده ولی تمیز حس میکنم کارمو بی ارزش کرده نظر شما چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قاعدتا باید می‌شست و توش ی چیزی میذاشت ک طرف خالی و بهت پس نده 

ولی برای اینکه اینکارو نکنه زودی ظرف کثیف و داده 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

دیگه حتما وقت نبوده بشورهمیخواسته ظرفت نمونه اونجا تازه مجبور بشه یه چیزی بزاره توش برات بیاره😂

خب عزیزم من که نمیخواستم نصف شبی تو اون قالب کیک بپزم اصراری نبود فوری پس بده میذاشت بعدا پس میداد 

شاید شما ظرفهای شام رو کمکش نشستی

نه عزیزم دو تا ماشین ظرفشویی داره تازه من گفتم هر چیزی جا نشد من میشورم اینقد عقلم میرسه میرم هرجا در خد خودم کمک کنم ولی این دو تا ربطی به هم ندارند من احترام گذاشتم وقت گذاشتم کیک پختم منتی نیست واقعا ولی یه ظرف کیک شستن انقد وقت نمیبره مسئله ظرف و کار نیست مسئله احترامه

نه عزیزم دو تا ماشین ظرفشویی داره تازه من گفتم هر چیزی جا نشد من میشورم اینقد عقلم میرسه میرم هرجا د ...

درسته ولی سعی کن انقدر راحت از دیگران نرنجی چون در واقع داری اعصاب و آرامش خودت رو نابود می‌کنی. همیشه فرض رو بر جنبه خوب و خوشبینی بگیر تا زندگیت آروم باشه

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند