2777
2789

سر تک تک کارایی که میکنم باید بهش جواب پس بدم آخه چرا؟؟؟ من آدم نیستم؟ من اختیارم دست خودم نیست ؟ چرا باید تو همه کارام فضولی کنه؟ تا الان میگفتم باهاش راه بیام تا حرمتا ازبین نره ولی از این به بعد تموم شد 

یدونه استوری گذاشتم راجع به امنیت و اینا ، زنگ زده منم فکر میکنم چیکارم داره برگشته میگه خوب استوری میذاری ها یه چیز بهتر بذار و این چیه گذاشتی و فلان ، منم دیگه تو این ده سال گنجایشم پر شده بهش گفتم کارای من استوری های من زندگی من به تو هیچ ربطی نداره سرت تو کار خودت باشه نه تو شلوار من ، گفتم چرا زوم کردی رو من چی بهت میرسه از اینکه لحظه به لحظه سر در بیاری من چیکار میکنم چیکار نمیکنم چرا ولم نمیکنی به حال خودم 

موهای من فره ماسک مو میزنم فرق بغل باز میکنم تا الان ده نفر بهم گفتن چقد قشنگه موهای خودته یا رفتی فر کردی ولی این از سوختگیش میگه موهاتو شونه کن به سمت بالا بده زیر شال وقتی فرق بغل باز میکنی زشت میشی و فلان ، اونایی که موهاشون فره میدونن چی میگم وقتی میدی بالا و شونه میکنی وزوزی میشه از زیر شال میزنه بیرون انگار برق گرفته ، تمام تلاششو میکنه من زشت به نظر برسم امروز دیگه آب پاکی رو ریختم رو دستش گفتم کارای من به تو ربطی نداره تو خودتو جمع کن به من کاری نداشته باش ، سنگ رو یخ شد همینو میخواست 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی مشتزکه نمیشه گفت بتو مربوط نی

ولی اگر خیلی اذیت میکنه بش بگو

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چی گفت بعدش

هیچی فحشم داد گفت هر گوهی میخوری بخور ولی من میدونم انقد روش زیاده بازم به کاراش ادامه میده 

۲۴ ساعته تو ک و ن منه بخدا نمیتونم نفس بکشم از دستش 

یه دقیقه با دخترم میرم بیرون بهش میگم پاشو بریم میگه نه من خسته ام خودتون برید بعدش میبینم افتاده دنبالم 

میخواد اعتماد ب نفستو ازت بگیره

دقیقاً 

فکر کرده منم مثل خودش باید کثیف بگردم و بشم یکی مثل خودش ولی کور خونده مگر اینکه تو قبر باشه و من مثل خودش باشم 

بابا قراره یه عمر زندگی کنین باهم

میدونم خسته شدی ازش و کم کم باعث شده پر بشی یهو فوران کنی

ولی واکنشت واسه این حرفش زیادی بود

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
هیچی فحشم داد گفت هر گوهی میخوری بخور ولی من میدونم انقد روش زیاده بازم به کاراش ادامه میده ۲۴ ساعته ...

داری ناز میکنی

قدر همسری که خیلی اهمیت میده و اتفاقا خیلی فضوله رو باید دونست

چون دوست داره

خدانکنه روزی برسه که رهات بکنه و هیچ دخالتی نکنه..

بنظرم برای استوریتون برای اینکه برات دردسر نشه از لحاظ سیاسی و اینا...برای موهات هم وقتی موهاتو بالا میبندی حتما بیشتر خوشش میاد،منم شوهرم از فرق باز بدش میاد ولی گاهی اینکارو میکنم وقتی اعتراض میکنه باخوش برخوردی میگم دلم تنوع میخاد و امروز دوس دارم موهام این مدلی باشه..اینکه کار همدیگه ب هم مربوط نیست پس چرا ازدواج کردیم اصلا؟؟

چقدر عجیب شوهر من به هیچیم توجه نمیکنه حتی با دوستام ده روزم برم سفر عین خیالش نیست من ناراحتم توا ...

تو داری آرزوی منو زندگی میکنی خوش بحالت 

من دوتا دوست داشتم یه بار اومدن خونمون همینجوری حرفای زنونه می‌زدیم بهش گفتم پاشو برو خونه مامانت نیم ساعت ما راحت باشیم دوستام میخوان شالشونو دربیارن راحت نیستن 

گفت نمیرم که نمیرم باید فضولی کنم ببینم چی میگید 

جلو دوستام آبروم رفت ، وقتی یواش حرف میزدن اون از اونور میگفت چی چی گفتید به منم بگین ، از اون موقع دیگه نیومدن خونمون