2777
2789
عنوان

این همه رو از کجا میاد

90 بازدید | 14 پست

خانواده شوهرم کلا دو تا النگو برام آوردن بعد عروسی که میریم مادر شوهرم توقع داره النگوها و طلا های خودم رو   بندازم تازه ناراحتم میشه اگر بندازم😑!!!

طلاهای خودت یعنی طلاهای مجردی؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂 

من جای تو بودم یه مدت فقطططط اون دوتا النگو رو مینداختم جایی رفتنی اگه گفت بقیه بگو تا جایی که یادمه همین دوتا بود … هیچ جا هیچ جا ننداز بقیه رو

صبح میشه این شب🌱

بله

نمیدونم ولا چی بگم 

بگو دوس دارم طلاهای شوهرم رو بندازم شر میشه ساکت بمونی اونا از رو نمیرن 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

نمیدونم ولا چی بگم بگو دوس دارم طلاهای شوهرم رو بندازم شر میشه ساکت بمونی اونا از رو نمیرن

طلایی که شوهرش خریده نه  اونایی که مجردی باباش یا خودش خریده

صبح میشه این شب🌱

طلایی که شوهرش خریده نه اونایی که مجردی باباش یا خودش خریده

والا همون طلا های رو هم خودم کمک کردم خرید بعد الان توقع دارن مثل عروسی فامیل النگو بندازم خب اونا طلا هاشونو شوهرشان خریده

طلایی که شوهرش خریده نه اونایی که مجردی باباش یا خودش خریده

اره دیگه طلاهایی ک شوهرش خریده بندازه 

یا اگه طلای مجردی انداخت هر جا نشست بگه ک این طلای مجردیمه 

مثل عروس خاله م ک بعد از ۲۵سال زندگی مشترک هنوز ک هنوزه میگه مامانم داره قسط جهیزیه مو میده (خدابسر شاهده )فقط جعبه  کارتون خالی آورد ی کامیون جعبه کارتونی  خالی مثلا یک عدد ابکش پلاستکی تو ی جعبه کارتونی ۳تا بشقاب تو ی جعبه ۳تا دیگه تو ی جعبه )

سر هم جهازش ی صندوق پراید نمیشد ولی این کامیون پر کرد فقط جعبه خالی 😅😅😅