2777
2789
عنوان

اونایی ک شهرکوچیک یاشهرستان هستن

158 بازدید | 21 پست

تو دوران جنگ عروسیا کنسل شد؟؟ ا

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

نه

اها ممنون

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوووچ

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

جای ما که اصلا انگار ازدواج دیگه فراموش شده

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

من تهرانم دوران جنگ رفتیم سمنان. ولی شمال عروسی دوستم برگزار شد و به یکی دیگخ از دوستم که زنگ زدم احوالپرسی وسط عروسی بود لرستان

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

نه شهر ما اصن چیزی نداشت بزنن که بخواد عروسی کنسل شه با اینکه خودمون خواستیم کنسل کنیم عروس گفت نه ا ...

تالارها هم کنسل نشد ک ن

من تهرانم دوران جنگ رفتیم سمنان. ولی شمال عروسی دوستم برگزار شد و به یکی دیگخ از دوستم که زنگ زدم اح ...

تالار بودن؟ 

خیر بیشتر هم شدنه فقط شهر ها کوچیک توی تهران بقیه جاهاطی چند روز ازدواج خیلی زیاد شد

یعنی به تالارا اجازه دادن؟؟ 

تالار بودن؟

شمال بله لرستان خیر

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....