2777
2789
عنوان

عشق یک طرفه

606 بازدید | 17 پست

دو سالع عاشق ی پسری ام اونم میگه منو دوس داره ولی رفتارش اصلا نشون نمیده

از اولش سرد بود کلا مدلشه با دوستاشم اینجوریه ولی جدیدا بیشتر شده و همش منو ناراحت میکنه چکار کنم؟؟

زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی                               ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی                             مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود                        که خودت خوب توانی بکنی حال خودت 

بنظر خودت چکار خاصی میتونی بکنی جز اینکه از این رابطه بیای بیرون؟

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن اگه “حس نمیکنی” دوستت داره پس دوستت نداره

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
با اجازه استارتر چجوری میتونم از نینیسایت خارج بشم به طور کل؟؟؟

نی نی یار را صدا بزن کاربریتو حذف کنن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
بنظر خودت چکار خاصی میتونی بکنی جز اینکه از این رابطه بیای بیرون؟

نمیتونم خب بارها تلاش کردم

زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی                               ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی                             مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود                        که خودت خوب توانی بکنی حال خودت 

استاتر طرف را رها کن اگر واقعا دوستت داشته باشه برا بدست اوردنت همه تلاشش میکنه البته گول نخوریا چون همون اول مخالفت میکنه که نه بابا من دوستت دارم و مدلم اینجوریه ولی ولش کن خواهرانه میگم مگر بیاد خواستگاریت 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
ازچه نظرناراحتت میکنه؟

همش بهم بی توجهه اصلا پیش من نیست همش با دوستاشه سرده بام بی توجهه

استاتر طرف را رها کن اگر واقعا دوستت داشته باشه برا بدست اوردنت همه تلاشش میکنه البته گول نخوریا چون ...

خودم قبول دارم ولی سخته خب😢