2777
2789
عنوان

بیایید کمک کنید عطر بگید بهم

84 بازدید | 10 پست

سلام

می خوام یه ادکلن یا عطر برای تابستون بگیرم بوی شیرین نداشته باشه و توی تابستون اوکی باشه تا حدود ۲ میلیون چی پیشنهاد می دید البته اگه ادکلن گرون ترم باشه اوکیه عطرش رو می گیرم شما چه ادکلن کلا دوست دارید ؟

فقط لطفا جادور نخر ، بوش فوق العاده بده

(جدیدا دیدم تبلیغش میکنن)

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناتیکا وویاژ 

گوچی بلوم 

شیسیدو زن 

مولکول ۰۲ 

فلاور بمب 

لالیک لامور

اینا زنونه و خنک و تابستونیت 

دوستان اشتباه نکنید ! من فمنیست نیستم ؛ فمینیست مدافع حقوق برابر بین زن و مرده . من مرد ستیزم !

من خودم شنل چنس رو دوست دارم

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

ادکلن و طر کاملا شخصیه با روح و روان تو ساخته میشه چطور کسی میتونه تو انتخاب عطر به کسی کمکی کنه؟ مثلا من دنیای بچگیام تو شکوفه باغ های سیب و لیمو گذشته من دیوونه بوی شکوفه لیمو و خود لیمو هستن طبیعیتا عطری هم میخوام که اون بو رو بده

جدی؟اتفاقا قبل اینکه بیام تو نی نی سایت داشتم جادور می دیدم 😂

چه جالب😂😂

اره بوش برای افراد سالمند شاید خوب باشه..

شنل چنس بخر عالیهه ،  ملایم و شیرینه رنگ زردش

شما پیشنهاد بدید خودم می رم عطر فروشی بو می کنم دیگه

نه تو باید از علایقت بگی تا ما پیشنهاد بدیم ، بوس مورد علاقه تلخ شیرین ترش بوی ادویه بوی تمیزی بوی دریا بوی علف نمی‌دونم پخش بوش خوب باشه یا نه ماندگاری خوب باشه نزدیک 20/30تا ایتم داره