2777
2789

سلام بچه های ک گیجین جمع بندی چ کنیم 

این روزای باقیمانده مونده من خودم فقط آزمون میدم

دیگ کتاب و جزوه و درسنامه نمیخونم اصلا

بنا بر توصیه مشاورم

بازیابی ام فقط بر اساس تسته و خیلی. خیلی عالیه برام.

به شما هم میگم حتما اینکارو کنید.البته اگر از قبل همه چیزو برای خودتون بستین..چون اشکالاتتون بهتر دستون میاد.ازمونم قلمچی میدم و سنجش هر روز دوتا آزمون تو خونه.. سخته ولی خیلی کمک کننده هست..اگر هم پیدا نکردین سوالات سنجشو بگید براتون سایتش بفرستم خودمم دنبالش بودم قبلا.

برا منم دعا کنین😍

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩

عزیزم روشت خوبه برای همه اما جواب نمیده 

شاید فرضا تو شکل چشم حشره رو یادت رفته باشه اما تو آزمون به اون شکله نپرداخته باشه . 

باید یه مرور خیلی سریع از خلاصه ها هم باشه بنظرم . 

مگر اینکه مطمئن باشی اکثر مطالب یادته و خوندن دوباره فقط وقت تلف کردنه

عزیزم روشت خوبه برای همه اما جواب نمیده شاید فرضا تو شکل چشم حشره رو یادت رفته باشه اما تو آزمون به ...

بله حرف شما هم درسته

اما گفتم گسی که همه مطالبو بسته

وقتی زیاد ازمون حل میکنی همه جور مطلب تستی به پستت میخوره 

مخصوصا ترکیبی زیاد

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.