2777
2789
عنوان

یه کادوی خوب برای مادرشوهر

262 بازدید | 28 پست

دوستم میخوادبرای اولین عیدمادرشوهرش یه کادوی خوشگل که بقول خودش دهن پرکنم باشه بده بهش چون مراسم دارن همون روز.بنظرتون چی بگیره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرش چطوره؟ بهش عیدی و کادو چی داده تا حالا؟

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
من دوست دارم برای مادر شوهرم زهرمار بخرم

منم همینطور

من یک سال عقد بودم برام عیدی نیاورد حالا من باید هرسال براش یه کوفتی بخرم ببرم

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
منم همینطور من یک سال عقد بودم برام عیدی نیاورد حالا من باید هرسال براش یه کوفتی بخرم ببرم

از این به بعد بپیچون😶😶

اینکه دیگران با ما چگونه رفتار میکنند را ما به آنها می آموزیم.
منم همینطور من یک سال عقد بودم برام عیدی نیاورد حالا من باید هرسال براش یه کوفتی بخرم ببرم

دلیل منم همینه چون تو عقد برا من هیچی نیاوردن هرچی هم شوهرم می گرفت قایمکی بود

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟

والا برای مادرشوهر هرچیزی بخری یا ایراد میگیره یا هرگز ازش استفاده نمیکنه

اصلا کادوی خوب برای مادرشوهر وجود نداره😣😣😣😣😣😣

دلبندم بند بند وجودت را به خدایی بسپار که بیشتر از من هوایت را دارد...