2777
2789
عنوان

توروخدا کسی جنتامایسین زده

74 بازدید | 9 پست

سلام خوبین بچها تو ۳۰ هفته بخاطر عفونت یه دونه جنتامایسین زدم دکتر داد مامایی بعد الان تو نت عوارض بدشو دیدم برای شنوایی جنین کسی زده اینجا مشکلی پیش اومده ؟ یکی زدم من و سی هفتمه ممکنه بچه شنواییشو از دست بده ؟ دارم دیونه میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما توی بخش اگر جنتا زیاد باشه چندین روز دریافت کنه شنوایی رو چک می‌کنیم اگر دیدیم داره تاثیر میذاره قطع می‌کنیم همین 

فک نکنم با یک بار تزریق مسمومیت و عوارض یده برا جنین نمیدونم بهتره زنگ بزنی از داروساز بپرسی اگر به پزشک دسترسی نواری

اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده  
مگه بچه الان توی شکمه میشه شنوایی و چک کرد؟

نه ما شنوایی فردی ک بستریه رو چک میکنیم ببین اگر زیاد طی چندین روز کسی جنتا بگیره و سطحش تو خونش بره بالا یکی از عوارضش تاثیر یر شنواییشه مام چک میکنیم اگر شنوایی طرف مشکل پیدا کرده باشه یعتی زیادی داره جنتا میگیره قطع میکنیم تزریقشو 

برای حنین نمیدونم بخش زنان نبودم ولی

فک نکنم با یه بار تاثیر بزاره جنین شما هم بزرگ‌ شده 

توی سایت پزشک زیاد هست بپرس ازشون ولی با یه بار تزریق اتفاقی نمیفته بابا بدن دفع میکنه بازم برای دلگرمی خودت برو داروخانه از دکتر داروساز بپرس