کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
😘🤩ممنون. میدونی بیشتر چون با آرد برنج و آرد قنادی ترکیبی پختم تاپیکش کردم چون دیدم همه گفته بودن آرد برنج کیک رو خراب میکنه ولی مال من خیلی عالی شد
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
😘🤩ممنون. میدونی بیشتر چون با آرد برنج و آرد قنادی ترکیبی پختم تاپیکش کردم چون دیدم همه گفته بودن آ ...
چه جالب نمیدونستم آرد برنج هم داره...
جالب بود
من عاشق چشمت شدمنه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی... یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آره آرد قنادیم کم بود قبلاً شده بود که آرد نخود قاطی میکردم گفتم این بار آرد برنج قاطی کنم دیگه بعد که گذاشتم تو فر اومدم تو سایت دیدم گفته بودن خوب نمیشه و پف نمیکنه و گفتم هیچی دیگه خراب شد😆ولی خیلی خیلی عالی شد.البتع بگم آرد قنادیش خیلی بیشتر بود
آره آرد قنادیم کم بود قبلاً شده بود که آرد نخود قاطی میکردم گفتم این بار آرد برنج قاطی کنم دیگه بعد ...
عالیه نووووش جان
استیکر خوشمزه
با لپتاپم استیکر نمیزنه
من عاشق چشمت شدمنه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی... یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍
عالیه نووووش جان استیکر خوشمزه با لپتاپم استیکر نمیزنه
🌈❤️