2777
2789

درسته میگن وقتی امام جمعه یا جماعت حمد و سوره رو بلند میخونه ما دیگه نباید بگیم و فقط به قرائتش گوش بدیم؟

ممنون میشم اگه اطلاع دارید بگید

هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله،چه یواش بخونه چه بلند شما لازم نیست حمد و سوره رو بخونید

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بله،چه یواش بخونه چه بلند شما لازم نیست حمد و سوره رو بخونید

ببخشید چه ساعتی باید برم به مسجد که به خطبه هایی که میگه برسم؟

قبل اذان میگه درسته؟

درسته نبایدبخونی

ببخشید میگم برا نماز جمعه چه ساعتی باید برم که به خطبه هایی که میگه برسم؟

ببخشید میگم برا نماز جمعه چه ساعتی باید برم که به خطبه هایی که میگه برسم؟

نمازجمعه تاحالانرفتم نمیدونم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

سلام خدمت شما بزرگوار نماز معه از ساعت 10شروع میشه تا2

من امیرحسین باغانی متولد سال 1387هستم.بسیجی و قاری و مداح کسایی که سبزواری هستن من طراحی پوستر و تراکت و کارت ویزیت انجام میدم09331134789شمارم هست.من دنبال یک دختر خوشتیپ و اهل دل هستم 

سلام خدمت شما از ساعت 10تای ربع2

من امیرحسین باغانی متولد سال 1387هستم.بسیجی و قاری و مداح کسایی که سبزواری هستن من طراحی پوستر و تراکت و کارت ویزیت انجام میدم09331134789شمارم هست.من دنبال یک دختر خوشتیپ و اهل دل هستم