2777
2789
عنوان

هرچی میخورم با بغض میخورم

287 بازدید | 10 پست

ای خداا کاشکی مثل سابق بشه امسال فقط با گریه شروع شد توروخدا بقیشو خوب کن خواهش میکنم💔

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

درک میکنم

حس بدیه تجربه کردم و بنظرم اوج درده

اما همه چی درست میشه بهت قول میدم

همون طوری که منم فکرشو نمیکردم و همه چی خوب شد

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنمحس بدیه تجربه کردم و بنظرم اوج دردهاما همه چی درست میشه بهت قول میدمهمون طوری که منم فکرشو ...

قشنگم دلم میخواد به این زودیا نمیرم خیلی استرس کشیدم ترس از دست دادن خانواده از شدت حال بدی رفتم روستا ولی دارم برمیگردم میگم کاش میموندم😭

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

درک میکنمحس بدیه تجربه کردم و بنظرم اوج دردهاما همه چی درست میشه بهت قول میدمهمون طوری که منم فکرشو ...

همه چی درست میشه؟ 

شوهر من هفت سال خونمو تو شیشه کرده از خساستش سر مواد غذایی خیلی آزارم داده 

کارم شده فقط گریه 

میگی همه چی درست میشه 

نه اصلا اینطور نیست😭

قشنگم دلم میخواد به این زودیا نمیرم خیلی استرس کشیدم ترس از دست دادن خانواده از شدت حال بدی رفتم روس ...

🥹🥹❤️🫂دورت بگردمممممم

همه چی خوووووب میشع و روزای قشنگ میاد

بهت قول میدمممم باشه؟

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

همه چی درست میشه؟ شوهر من هفت سال خونمو تو شیشه کرده از خساستش سر مواد غذایی خیلی آزارم داده کارم شد ...

🥲❤️🫂عزیز دلممممم دورت بگردم الهی😔

🥹🥹❤️🫂دورت بگردممممممهمه چی خوووووب میشع و روزای قشنگ میادبهت قول میدمممم باشه؟

باشه قشنگم✨️

دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور عزیزم همه چه درست میشه و این روزای دردناک تمام میشه

دلم میخواد نمیرم🥲😭💔