2777
2789

من پولمو میخوام تورو خدا تورو به امام حسین دعا کنید بانک سپه درست بشه دارم دق مرگ‌میشم یا حسین😭😭

بلاخره همه چیز درست میشه

هعی خواهر کل پولمون تو هموته بخدا فقط ۱۰۰ هزار تو یه کارت دیگه داریم ن کسی قرض میده ن چیزی فقط گذاشتیم نون بخریم😭😭😭

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بانک سپه تر زده 

به حساب یه عده پول واریز کرده باید برداره 

از حساب یه عده پول کم کرده باید واریز کنه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

درست شده

نشده برین بانک

بهتون میگن بیست و چهار ساعت دیگه چند بار بکشین دستگاه کارتخوان 

بعد بازم اگه درست نشد برین بانک اسم میدین یادداشت میکنن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

کارت داشته باشی درست شده

واسه یکی از اطرافیان من نشده... کارت هم داره 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊