2777
2789
عنوان

کنکور و ازدواج

421 بازدید | 11 پست

اگه کنکور و تحصیلاتم بد باشه ممکنه که ازدواجم هم ...سخت بشه؟

خانواده م که میگن تاثیر مستقیم داره 

نمیدونننننممممم

بنابه دلایلی من کنکورمو خوب ندادم و جالب نبود

هییییچ ربطی نداره

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر میشناسم زنش خونه داره

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

جدییییاصلا تحصیلات واسه مرد چقدر ممکنه مهم باشع

بسته به خود مرد 

خودش می‌گفت دوست ندارم زنم کار کنه پس بچمو بدم می بزرگ کنه

حرفش حق بود

ولی بعضی ها هستن خودشون دیپلم هم ندارن ولی دنبال زن مهندس میگردن

تاثیر داره بلاخره شما تو هر محیطی باشی ادمای اون محیط سمتت میان نمیشه بشینی خونه، دکتر از کجا ببینتت ...

خب من خودم دوست ندارم با بچه های دانشگاه ازدواج کنم 

دوست دارم شوهرم مذهبی باشه

حتی در حد اینکه درس حوزه خونده باشه

واسه همین دانشگاه و ادماش رو نمیپسندم