2777
2789
عنوان

برخوردم با این آدم چطور باشه📸 شات چتامون

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 27 پست
حوصله داری شما با صداقت توضیح دادی میخواد قبول کنه یا نکنه نهایت دوستی تون تموم میشه راحت میشی از دس ...

میخام ببینم ارزش داره بابتش دوستیمو تموم کنم؟  هیچوقت ایتطوری حرف نزده بود همیشه بابت تمام موفقیتام خوشحال نیشد ینی حسودی نمیکرد

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

خب ببین یه ذره اونم حق داره تصور کن اون بیاد ب تو بگه مامانم برام یه دختر پیدا کرده نارحت نمیشی؟؟شای ...

خودش دختره😂

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا محل نذار ببین توضیحی برا کارش داره؟

هرچقدر به این حرفاش اشاره کردم میزد به اون راه حتی براش همین شات هارو فرستادم توجه نکرد دلخوریمو بابت پیامای خیبی قبلتر نیدونست ینی رفته روی پیامای صبح ریپلای زده اونارو توضیح میده درصورتی که من بهش گفتم اصلا دلخوریم بابت اونا نیست فقط این پیامات. 

کاش بش نمیگفتی

چرا

هرچقدر به این حرفاش اشاره کردم میزد به اون راه حتی براش همین شات هارو فرستادم توجه نکرد دلخوریمو باب ...

خب دیگه تا جواب نداده کاری نداشته باش باها‌‌‌ش

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
میخام ببینم ارزش داره بابتش دوستیمو تموم کنم؟ هیچوقت ایتطوری حرف نزده بود همیشه بابت تمام موفقیتام ...

پس دوستی تون عالی بوده تا اینجا شاید یه لحظه حرفت رو باور نکرده و بی منظور حسی که بهش داده رو بهت منتقل کرده سخت نگیر هر دو تا تون فراموش می کنید این موضوع رو چون دوستی تون پایدار بوده تا الان

بلخره دوستین دگ‌.‌اخلاقشو‌ ینی نمیدونستی ک حسودی میکنه ؟

ببین حتی یکبارم حسادت نبوده اصلا اینطوری باهم حرف نمیزدیم هیچوقت ....

ببین حتی یکبارم حسادت نبوده اصلا اینطوری باهم حرف نمیزدیم هیچوقت ....

بیشتر ترس از تنهایی بود تا حسادت یه لحظه فک کرده واقعا ازدواج کردی رفتی ولی اون هم بنده خدا فعلا کسی جلو نیومده ناخواسته حس طرد شدن و کم ارزش بودن ب آدم دست میده حالا به‌شم نگفتین بیشتر حس کم ارزشی منتقل کردین.. من اینجوری دیدم 

بیشتر ترس از تنهایی بود تا حسادت یه لحظه فک کرده واقعا ازدواج کردی رفتی ولی اون هم بنده خدا فعلا کسی ...

منم با ایشون موافقم.و اینکه خب بالاخره چون خواستگار ندارم دلش خواست 🤧برا همچین مسأله ای که دوستی رو بهم نزن.همه یه رگه حسادت دارن ولی دوست شما صادقه باهات اگه مثلاً می رفت پشتت حرف میزد یا بهم میزد این بد بود

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚