من و شوهرم خیلیییی عاشق گربه ایم کلا عاشق حیونا هستیم ، ولی همیشه آرزو داشتیم وقتی مستقل شدیم یه گربه مشکی چشم حنایی به سرپرستی بگیریم ، الان که یکم شرایطشو داشتیم و آماده شدیم گفتیم دیگه وقتشه حالا کلی گشتیم پیدا نمیکردیم، که آخر یکی بخاطر شرایط جنگ گفت میخواد واگذار کنه و ما هم قبول کردیم، الان مادر شوهرم که متوجه شد زنگ زدم جویای حالش بشم که گفت شنیدم گربه گرفتین به من احترام قائل نشدین من دیگه اونجا نمیام پام و نمیزارم خونتون، گربه هزارتا بیماری داره موهاش میریزه کثیفه، منم گفتم چه ربطی داره به بی احترامی و... الان فردا میریم خونشون چی جواب بدم از طرفی عصبیم چون حق نداره دخالت کنه واسه اتفاقات داخل خونه ما و از طرفی نمیخوام ارتباطات قطع بشه
سر عقایدت بمون. الان کوتاه بیای پس فردا خواسته هاش بیشتر میشه. من دوتا گربه دارم. سره گربه داشتنم دو سوم از افرادی که میشناختیم خونمون نمیان و ما برامون اهمیت نداره
خب ببین دوتاتون حق دارین.منم از گربه و سگ توی خونه بدم میاد و کسی داشته باشه رفت و آمد نمیکنم باهاش.دیگه ایشونم میتونه نیاد خونتون هم خودش راحتتره هم شما
به درکککککگربه ها سلطان خونن😍@بگویاسی @ومپایر_اعظم مگه نه؟!
بعلههههه😎
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE