2777
2789

دکترم فدرا فرخ پی بود ولی بخاطر معطلی های زیادش و اینکه دیر به دیر نوبت میده و جوابمو کامل نمیده میخوام تغییر بدم . آخرین بار هم با داروهاش کیست گرفتم .

جاریم دکتر شیما وزیری نسب رفته بود و باردار شد.

من تعریفشو نشنیده بودم 

الان بین این   وزیری نسب و زهرا عباسی که قبلا دیدمش دو دل هستم .

زهرا عباسی توی بندرعباس اخلاقش بیسته

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه فکر میکردم خشاوی فقط ای وی اف میکنه. بخاطر همین هیچوقت نرفتم

من ده سال بچه دار نمیشم دو دفعه باردار شدم اون پوچ بود الان هفت ماه رفتم خشاوی اطلاح سبک کردم عکس رنگی انجام دادم اون ماه امپول قرص نوشت برام باردار شدم  ولی باز پوچ الان گفت ازمایش ژنتیک انجام بده

نه ای وی اف تنها نیست طبیعی دارو میده

من تنبلی تخمدان داشتم . سه ماه اقدام کردم   دو ماه اول تخمک خوب آزاد کردم ماه سوم تبدیل به کیست شد. 

واقعا گیجم بین این دکتر ها

من ده سال بچه دار نمیشم دو دفعه باردار شدم اون پوچ بود الان هفت ماه رفتم خشاوی اطلاح سبک کردم عکس رن ...

انشاالله که راه حل درمانت پیدا بشه عزیزم.

میگم مگه خشاوی خودش انواع سونو رو توی کلینیکش داره؟ همون جاییه که روبروی گلفروشی های بندرعباسه؟

انشاالله که راه حل درمانت پیدا بشه عزیزم.میگم مگه خشاوی خودش انواع سونو رو توی کلینیکش داره؟ همون جا ...

مال بندر نیستم  اره همه ش داره ولی ازمایش ژنتیک گفت برو یه ازمایشگاه دگه انجام بده آدرس داد به من هنوز نرفتم

برام دعا کن الان حالم خیلی خراب کارم شده گریه

به خدا بسپار منم سپردم به خدا . من این مشکلمو به کسی نگفتم طعنه فامیل همسر هم زیاد شنیدم . همه دردام فقط توی دلمه . چیکار میشه کرد. فقط باید امید داشت . آخرش میشه