2777
2789
عنوان

گیر داده واسه چی میخوای بری سرکار

277 بازدید | 39 پست

از شنبه دارم میرم سرکار این کار هم به زور گیرم اومده هرجا میرفتم بهم میگفتن محصل نمیخوایم بعد کارم تمام وقت هست پارتنرم گیر داده تو بری سرکار دیگه نمیتونی با من بیای بیرون و برا من وقت بزاری چی بهش بگم

دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن .

بهش بگو خرجم بده ماهانه سرکارنرم فقط فکرخودشوننن 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

مگه خودش سرکار نمیره؟

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی چقدر قراره حقوق بگیری همون مبلغو بگو هرماه برام بریز بشینم خونه وقت بزارم برا تو😁

شنبه گفتن بیا صحبت کنیم برا حقوق توافقی هست

واقعا ناراحتم میکنه

اره خب حقیقت بگوتش ززنکا فکرخودشونا میکنن

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

خودش کار نمیکنه مگه؟ ادم که نمیتونه همش ور دل هم باشن این از الان کنترلگره یکم به رفتاراش دقت کن اگر ...

ن ازدواج نکردیم جایی که کار میکنه برا خودشه هروقت بخواد می‌ره هروقت نخواد نمیره