maman_sadrajoon مدیر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 926 عنوان خونه تکونی | مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 51 پست ب نظرتون خیلی بده ک ادم نزدیک عید خونه تکونی نداشته باشه؟😟 لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستید... 1396/12/04 | 16:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 کی حال داره اونم مستآجری با ی نی نی ۵ماهه که میگه توفقط پیشم باش ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
زرورق عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 7640 من تازه رفتم معاینه گف سر جاشه😑 حتما چون تازه گذاشتی واسه همینه-من فقط درد دارم ولی لک و اینها ندارم نمیدونم طبیعیه یا نه چه کسی میداند؟ که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟ که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟ پیله ات را بگشا، تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
maman_sadrajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 926 خوشحالم ک تنها نیستم...😁بیا ب هم قول بدیم هیچکار نکنیم😎 لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستید...
maman_sadrajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 926 حتما چون تازه گذاشتی واسه همینه-من فقط درد دارم ولی لک و اینها ندارم نمیدونم طبیعیه یا نه دو ماهه گذاشتم...واس دردات مفنامیک اسید بخور لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستید...
maman_sadrajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 926 من که امسال هیچ کار نمی کنم به شوهرم میگم بیا از اینجا بریم قبول نمی کنه هفت ساله بالای خونه پدرشو ... چرا قبول نمیکنه؟حتما خیلی بهشون وابستس لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستید...
سارانازم عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 2069 چرا قبول نمیکنه؟حتما خیلی بهشون وابستس میگه مفت نشستیم بریم جای دیگه باید کرایه بدیم
maman_sadrajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 926 چرا قبول نمیکنه؟حتما خیلی بهشون وابستس ای بابا...از اولش نباید قبول میکردی لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستید...