2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده فکرای بدمیکنم

135 بازدید | 17 پست

سلام خواهرا از موقعی جنگ شده همش استرس دارم الان حمله می کنن دقیقه دیگه حس امید به زندگی از دست دادم شوترمم همش زور می گه حالم بده دلم میخاد خودکشی کنم از اون ورمی گم کی بچه هام نگه داره

خدایا مواظب عزیزانم باش

حالا که تموم شده جنگم بشه با سما کاری ندارن 

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا که تموم شده جنگم بشه با سما کاری ندارن

می دونم الان فکرمیکنم هنوز ادامه داره اسراعیل همیشه زیراتش بس می زاره وشوهرزبون نفهمی دارم دلم میخاد نفس نکشم

خدایا مواظب عزیزانم باش
می دونم الان فکرمیکنم هنوز ادامه داره اسراعیل همیشه زیراتش بس می زاره وشوهرزبون نفهمی دارم دلم میخاد ...

واسه اتفاقی که نیفتاده میخای خودتو بکشی بی خیال برو دکتر افسردگیتو درمان کن

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
واسه اتفاقی که نیفتاده میخای خودتو بکشی بی خیال برو دکتر افسردگیتو درمان کن

اره بنظرم افسرده شدم شوهرمم زور میگه این نپوش این نگو اینجا نرو دلم میخاد فقط بزارم برم جایی که پیدام نکنه اما از ابرو ریزیش می ترسم دلم واسه دختردوسالم میسوزه

خدایا مواظب عزیزانم باش
اره بنظرم افسرده شدم شوهرمم زور میگه این نپوش این نگو اینجا نرو دلم میخاد فقط بزارم برم جایی که پیدا ...

اگه دلت میسوزه برو پیش روان شناس چون با این وضعیت بچه روحیش خیلی خراب میشه چون  مادر قلبِ یه خونس 

شوهرت گیر میده میتونی باهاش کنار بیای  حرفشو گوش کنی یا با سیاست راضیش کنی 

نه اینکه فرار کنی یا خودکشی کنی :/

وقتی ازدواج کردی بچه دار شدی مسئولیت پذیر باش قوی باش  و سریع از کوره در نرو 

وقتی از جنگ میترسی چحوری میخوای بچه دو سالتو اروم کنی که نترسه؟

اگه دلت میسوزه برو پیش روان شناس چون با این وضعیت بچه روحیش خیلی خراب میشه چون مادر قلبِ یه خونس شو ...

حرفت درسته من ضیفم خستم از شوهری که همش قهرمی کنه از خانواده که محدود می کنه خوبن خانوادم اما مجردبودم نمی گذاشتن برم درست بخونم دانشگاه برم 27سالمه ده ساله اذدواج کردم نمی دونم حالم بده

خدایا مواظب عزیزانم باش
حرفت درسته من ضیفم خستم از شوهری که همش قهرمی کنه از خانواده که محدود می کنه خوبن خانوادم اما مجردبو ...

میدونم عزیزم زندگی همیشه با ساز ما پیش نمیره ولی تو قوی باش اول به خاطر خودت و ایندت بعدش به خاطر دخترت

نه اینکه هر بادی اومد توام هم جهت اون بری و غصشو بخوری

خیلی خیلی خیلی جوونی میتونی بری دنبال مهارت یاد گرفتن کلاس رفتن یا با دخترت خوش بگذرونی مامانِ شاد باشی 

پادکستای این نقطه رو گوش کن 

فدات بشم که مهربونی

قربونت برم

میدونم عزیزم زندگی همیشه با ساز ما پیش نمیره ولی تو قوی باش اول به خاطر خودت و ایندت بعدش به خاطر دخ ...

عزیزم اینجاشهرکوچیکی هست هیچی نداره فک کن اجازه سوپری ندارم

خدایا مواظب عزیزانم باش