2777
2789

به شدت دلم گرفته

مامان بابام هیچوقت دوسم نداشتن تا جایی که مادرم از خونه بیرونم کرد و تنها زندگی میکنم،برادرمو پارسال اینموقع از دست دادم و نامزدمو چند روز پیش

به شدت دلم بغل مامان میخواد زار بزنم هیچکسو جز خانم فاطمه ندارم واسم مادری کنه🖤

من عقده محبت مادر عقده بغل عقده قربون صدقه دارم

حداقل تو این روزا که نامزدم همه وجودم زندگیم فوت شده انتظار داشتم وقتی روز تشیعش رو زمین کشیده میشدم پاهام واینمیستاد بیاد تنهام‌نزاره

کاش کاش کاش هیچوقت منو به دنیا نمیاورد

لطفا اگه دختر دارید محکم بغلش کنید ببوسیدش و بهش بگید چقد دوسش دارین حداقل دل من یکم آروم بگیره روز و روزگارتون خوش عزیزان دلم

به امید بهتر 

قربونت برم من غصه نخور 

الهی زندگی روی خوشش رو بهت نشون بده خیلی زود 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم 

فقط اینو بدون ک تو تنهانیستی ک مهرمادری ندیدی  

مامان منم مهرمادری ندیده ولی عوضش چنان برامون مادری کرده ک ندیدم لنگشو

واینم بدون شماها درآینده بهترین مامان  دنیا خواهید شد

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

اخه ی گلم جای مادر که نه ولی جای ی خواهر کاشکی بغلت میکردم🫶

مدتی هست که روی خودشناسی و توسعه خودم کار میکنم🌱🌱خیلی وقته که فهمیدم که عقیده ام رو بر کسی تحمیل نکنم و وقتم رو برای اثبات چیزی یا خودم برای کسی هدر ندم❤️