2777
2789
عنوان

چرخ خیاطی خوب معرفی میکنید واسه شرایط زیر

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 27 پست

شما که میخوای بخری صنعتی بخر

تو صنعتیا جک و زوجی خوبن که هر پارچه ای رو میدوزن

تنها عیبش اینکه راسته دوز و فقط یه مدل دوخت دارن

واسه سردوز. و جادکمه باید بدی خیاط بیرون

یا اینکه چرخ سردوز و جادکمه هم بخری

اگرم دوست داری همش باهم تو یه چرخ باشه هم دیگه صنعتی نخر 

خونگی بخر که زیگ زاگ جادکمه هم داشته باشه مثل ژانومه۸۰۲

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط مغازه بگم ژانومه؟

مدل ۸۰۲ فکر میکنم. شبیه چرخ خیاطی های قدیمیه

مامانم خیاطه ازش استفاده میکنه. با استفاده سنگین حدودا ۶ ساله داره کار میکنه و هنوزم مشکلی پیش نیومده

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اگ ژانومه گرفتی ۸۰۲ رو بگیر ..جک گرونه اما خب راسته دوزه سرعت داره ..خودم خیاطی میکنم توخونه واس خود ...

کار با جک سخت نیست؟

چون آموزش لباس رو تکی تکی تو اینترنت میخوام ببینم بدوزم.. از یوتیوب.. لباسهایی که میخوام.  خیاط نیستم

شما که میخوای بخری صنعتی بخرتو صنعتیا جک و زوجی خوبن که هر پارچه ای رو میدوزنتنها عیبش اینکه راسته د ...

مممنونم. کاربا کدومش راحت تره واسه کسی که مدل لباس را از یوتیوب میبینه میدوزه و خیاط نیست؟

مممنونم کارباهاش سخت نیست؟

نه روونه اتفاقا

چرخ صنعتی ها که کاربرا میگن به درد کارگاه ها و جاهای بزرگ میخوره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

کار با جک سخت نیست؟چون آموزش لباس رو تکی تکی تو اینترنت میخوام ببینم بدوزم.. از یوتیوب.. لباسهایی که ...

پس همون ژاندمه مدل ۸۰۲ رو بگیر عالیع و سردوز خونگی هم بگیر واس خودت ..من خیاطی میکنم همه چی میدوزم با ژانومه ماا من مدل ۶۷۵ هست ..اما شما ۸۰۲ رو بگیر عالیع

مممنونم. کاربا کدومش راحت تره واسه کسی که مدل لباس را از یوتیوب میبینه میدوزه و خیاط نیست؟

خونگی

صنعتی واسه خیاط حرفه ای خوبه

ولی باز ایرادی که خونگی ها داره اینکه همه نوع پارچه رو نمیدوزه

مثلا پارچه سوییت که بیشتر واسه بارونی ها استفاده میشه

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏