2777
2789
عنوان

عاشق یه آدم دوقطبی شدم💔

222 بازدید | 17 پست

عاشق یه نفر شدم که فکر کنم دو قطبیه و یا خیلی خیلی مودی… و این دوقطبی بودنش، منم دیوونه کرده!!!

هر روز یه‌جوری باهام برخورد میکنه و اصلنم دست خودش نیست! یه وقت اونقددددر ناراحته که جواب سلام آدمم نمیده و یه وقت اونقدددر سرحاله که یه بند حرف میزنه!

و مود منم با بالا و پایین شدنش، بالا و پایین میشه…:(

وقتایی که حالش خوبه، منم خوب خوبم و وقتایی که حالش بده، بدِ بد! به‌حدی که دوستام رسماً بهم میگن تو مودی هستی…

واقعاً خسته شدم!

ای‌کااااش می‌تونستم از آدمی که تو قطب مثبتش، اونقدددر محبت میکنه که آدم دل‌بسته میشه و بعد تو قطب منفیش اونقدددر بی‌توجهی و بی‌مهری میکنه که آدم میشکنه، دل بکنم…!

این سیکل باطل دل‌بستگی و شکستن قلبم هر ماه اتفاق می‌افته و من هر روز داغون‌تر میشم…:(((

💔😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضعیت منم همینه هر چند بعد چند سال یکم عادی تر شده ولی باز عذاب اوره 

هر چند کلا مردا اکثرا اینجوری ان

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن بتونم فراموشش کنم،دعا کن به آرامش برسم حالم اصلا خوب نیست🙃

منم اینطوریم ولی یه شکل دیگه چون وابسته هم هستم وقتایی ک حالم بده فقط گیر میدم و دعوا میکنم

امان از وابستگی…..

بد دردیه…

به‌قول جناب سعدی:« عشق، دردی‌است که تا مرگ نیاید، نرود»…💔

حتی اگر درمان هم داشته‌باشه، این آدم زیر بارش نمیره…البته یه مدت پیش مشاور می‌رفت… ولی اونقددددر زیر ...

هعی خواهر براش دعا میکنم ایشالا که خوب میشه🫂✨

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

وضعیت منم همینه هر چند بعد چند سال یکم عادی تر شده ولی باز عذاب اوره هر چند کلا مردا اکثرا اینجوری ا ...

هعععی… امان از دست این مردا😭

اوایل فکر می‌کردم بالأخره یه مرررد پیدا شد که محبت‌کردن بلد باشه که خب خورد تو ذوقم😃😃😃